onsdag den 18. januar 2017

CellRESET kuren

Hvad er cellRESET?


cellRESET er et komplet livsstilsændringsprogram, som starter med en udrensningsproces, der strækker sig over 28 dage.
I denne periode renses kroppen for slagge- og affaldsstoffer, og pH, blodtryk, kolesterol, hormoner, vægt og triglycerid-niveauet stabiliseres.

Der ses målbare resultater hos lægen efter 28 dage.

Det vil sige, at personer, som tager medicin mod for højt kolesterol, blodtryk eller
blodsukker, ofte kan reducere deres medicinforbrug kraftigt – eller helt stoppe med at tage medicin.

cellRESET er ikke en kur, som begynder og slutter igen. Nej, cellRESET begynder og varer resten af livet.
Hvem står bag cellRESET?

Programmet blev til at starte med udviklet af NASA, for at deres astronauter kunne være så sunde som muligt, inden de skulle ud i rummet.

Aage Stenseth (PhD) har videreudviklet konceptet cellRESET, som i dag er tilgængeligt for alle. Pga. den sundhedsgivende effekt, som opnås på meget kort tid, er cellRESET blevet en international succes.

Aage Stenseth er bl.a. kendt for at have skrevet den norske Rikshospitals sundheds- og slankemenu, ligesom han også har udgivet flere bøger om ernæring, vitaminer, mineraler og naturmedicin. cellRESET findes i dag i 32 lande.Hvorfor har alle brug for cellRESET?

Alt omkring os har forandret sig gennem millioner af år - bortset fra selve
menneskekroppen. Menneskekroppen fungerer på nøjagtig samme måde.
Den har de samme behov og er lige så sårbar, som dengang vi var stenaldermennesker.

Mennesker lever og spiser meget anderledes i dag, hvilket kan medføre metabolisk syndrom hos mange.

Samtidig udsættes vi for mange miljøgifte gennem mad, luft, medicin og tøj.
Metabolisk syndrom er betegnelsen for nutidens største livsstilssygdom, som medfører symptomer som overvægt, højt blodtryk, højt kolesterol, ustabilt blodsukker, forhøjet
triglycerid-niveau og bugfedt.

Bugfedtet er det fedt, som lægger sig under muskulaturen og ind imod organerne, og som regnes for at være en ”tikkende” sundhedsbombe.

I dag betegnes metabolisk syndrom som en pandemi på verdensplan, fordi 50 % af den voksne befolkning i alle industrilande er ramt.

Dette er tilstande, som afspejler sig i nutidens kost.Hvad kan cellRESET gøre for dig?

Kæmper du med overvægt og sygdomme, som går ind under betegnelsen metabolisk
syndrom, så kan cellRESET vise dig vejen ud på en helt naturlig måde – kun vha. ren mad.
Alle, som følger programmet, vil opleve et vægttab - lige fra 5-12 kg i udrensningsprocessen, som strækker sig over 28 dage. Først reduceres bugfedtet, og derefter fjernes yderligere overflødigt fedt. Hormoner, syre-/basebalance, blodtryk og blodsukker reguleres/normaliseres.

Ud over en bedre sundhed og et vægttab vil man også få en bedre hverdag i form af en bedre søvn, et højere energiniveau, færre smerter og betændelser, bedre hukommelse, et bedre udseende samt større velvære. 

 

cellRESET er detox for kroppen

Kroppen renses for slagge- og affaldsstoffer og gør dermed huden renere og klarere, ligesom man samtidig får en velfungerende fordøjelse. Mange hudlidelser bliver væsentligt mindre eller forsvinder helt.
Er cellRESET-effekten vedvarende?

cellRESET tager hensyn til, hvordan kroppen fungerer, og hvad den behøver for at kunne fungere optimalt, hvilket resulterer i en bedre sundhed og en mere stabil vægt.

Det hele er sat i system, så man bliver i stand til at bevare de gode parametre, uden at man skal leve et liv på vand og salat.

Efter de første 28 dage giver cellRESET-programmet plads til god mad og drikke, uden at dette vil påvirke eller forstyrre det resultat, man har opnået. cellRESET er en
livsstil. En livsstil, som flere millioner mennesker har valgt at leve efter i dag.

Efter at have fulgt programmet i 4-6 måneder vil smagsløgene ændre sig drastisk. Man vil
faktisk blive i stand til at smage, hvor dårligt færdigproduceret mad smager sammenlignet med ren mad. Saltsmagen bliver meget fremtrædende, og man vil simpelthen ikke bryde sig om at spise f.eks. grillkylling, krebinetter, frikadeller, pizza m.m., fordi det vil smage alt for salt - endda så salt, at man faktisk vil synes, at maden er ødelagt.

Derudover vil man også tydeligt kunne mærke det på sin krop, hvis man har spist industrimad et par dage. Dette kommer til udtryk ved, at man generelt føler sig utilpas, får ledsmerter etc. Dette gør det væsentligt nemmere at opretholde en sund livsstil.

Det er meget vigtigt at fortsætte med det anbefalede tilskud, da man ellers ikke vil kunne opnå den samme gode effekt, og man vil i værste fald blive sat tilbage til start.

Årsagen til dette er den måde, som vores mad fremstilles på. Den mad, vi køber i butikkerne, ser lækker ud, men den er næringsfattig og opfylder IKKE kroppens behov for at holde sig sund og fungere normalt.

Calciumindholdet i broccoli er f.eks. blevet reduceret med hele 68 % igennem de sidste 20 år. Alt frugt og grønt har mistet mellem 20-75 procent af det tidligere næringsindhold. Dette – samt myndighedernes dårlige kostråd – gør, at vi bliver syge. Formanden for den norske lægeforening, Hege Gjessing, udtalte i en artikel i Dagens Næringsliv, at ”vores kost i dag indeholder for få næringsstoffer og alt for meget salt, sukker og hvedemel”.

De anbefalede tilskud regnes som mad – tilskuddene erstatter det, vi ikke får gennem maden, men som er livsnødvendige.

Man har regnet ud, at man skal spise 12 kg frugt og grønt hver dag for at få dækket sit daglige behov for vitaminer og mineraler, fordi kvaliteten af disse madvarer er så dårlig.

Tilskuddene i cellRESET er unikke og adskiller sig fra andre kosttilskud på
markedet. En beskrivelse af disse kosttilskud kan du få fra din kontaktperson.

Hvem er cellRESET?

Vi er mange, som i samarbejde med Aage Stenseth ønsker at få cellRESET ud til folket. Mange af os, som arbejder med cellRESET, har en medicinsk baggrund (som læger,
ernæringseksperter og naturterapeuter).

Alle har en historie at fortælle om, hvordan cellRESET har påvirket eller ændret deres liv på en eller anden måde.

Man må selv gøre en indsats, fordi sundhed er en aktiv proces, men det er ikke svært, og alle kan være med.

Man får god støtte og vejledning hele vejen.

Hvis du ønsker hurtige resultater, samt en sund og frisk krop - er CellRESET svaret.Hvis du vil læse mere om denne fantastiske kur/livsstil, er du meget velkommen at besøge vor facebookside: 28 DAGES KUREN


                                                      De bedste hilsner
                                                    Peter Gudmundsson
                                                            CellRESET

1 kommentar:

  1. Jeg har tatt denne kuren for snart et år siden, nå lever jeg tilnærmet slik jeg gjorde før, bruker bare litt mer sunn fornuft. Produktene tar jeg morgen og kveld, der ligger nok hemmeligheten. Jeg skal aldri mer veie over 100 kilo, jeg trives her rundt de 80 også er livet blitt så mye enklere eller for å si det på en annen måte LETTERE

    SvarSlet