onsdag den 22. februar 2017

CellRESET-kuren gav Anita et helt nyt liv

       Skrevet i det største norske ugeblad Allers i november 2016:
- Nu har jeg et nyt liv!

At ligge på sofaen var alt Anita orket.
Kroniske smerter som følge af Bekhterevs sygdom, tog al energi.
En ny diæt blev redningen.

Ingenting er så vigtig som god helse, siger Anita Agnemyr (46) fra Hølen i Akershus(Norge).
Hun er lige kommet tilbage efter den daglige morgenturen og serverer Aller´s udsendte te ved køkkenbordet i den hyggelige lejlighed.
Mand og barn er for længst smuttet ud af døren og det er kun chihuahuarne, Nicco og Nikita, der holder "madmor" med selskab.
Anitas smerter startet allerede da hun var barn.
- Jeg var meget aktiv som lille og dyrket bland andet gymnastik.
Derfor troet mine forældre at smerterne i lændet skyldes gymnastikken.
Anitas mor tog hende med til kiropraktoren, der anbefalte indlæg i skoene, men ingenting hjalp, så Anita måtte lære sig at leve med smerterne. Helt til voksen alder og til den dag det sagde stop.

KUNNE IKKE REJSE SIG OP
En morgen kunne jeg ikke komme op af sengen, fortæller hun.
Hun var 24 år og på barsel med datteren på syv måneder.
Rygproblemerne havde sikkert noget at gøre med fødslen, tænkte hun og bestilte en tid hos lægen.
Lægen mente at det var iskias og gav hende mediciner for dette. Men ingen af medicinerne hjalp, så Anita besluttet sig for at skifte læge.
Den nye læge tog heldigvis hendes smerter alvorligt og sendte hende hurtigt videre til et grundig udredning. De næste måneder var hun igennem flere undersøgelser med røntgen og blodprøver.
Men alligevel skulle det gå næsten to år før lægerne var så sikre at de kunne stille diagnosen Bekhterevs sygdom.

- Det var både en lettelse og en sorg, siger Anita.
Hun havde set eksempler på hvad sygdommen i værste fald kunne årsage.
- Frygten for at ikke kunne rette ryggen ud, siger hun og retter sig demonstrativt ud på stolen.
Men udfordringen er for de fleste med denne sygdommen er tvært imod at de ikke ser syge ud og siger ydeligere -Indimellem tænkte jeg at det ville være nemmere, hvis jeg gik med krykker.

FIK ANGST
At leve med kroniske smerter er hårdt.
Smerterne stjæler både kræfter og nattesøvn og man føler sig aldrig udhvilet.
I perioder følte jeg mig bare så doven, siden jeg bare ville ligge på sofaen, siger Anita og fortæller om velmenende råd fra mennesker i hendes omgangskreds, som mente at hun burde træne.
- Det gjorde ondt at høre dem sige dette.
- Hvordan kunne jeg træne når jeg havde smerter og var fuldstændig tappet for energi?Oveni alt dette fik hun et akut hjerteanfald, noget som patienter med Bekhterevs er ekstra udsat for.
At gennemgå alt dette gjorde at Anita til sidst udviklet angst.
- Den dødsangst jeg fik i tiden der efter ønsker jeg ikke at nogen får lov at opleve, siger Anita alvorligt. Det blev en tung periode.
Hun som altid havde været aktiv og haft spændende stillinger indenfor rejsebranchen og personaleledelse, kunne ikke længere arbejde.

Vendepunkter kom sidste efterår da hun tog på et kursus om vitaminer og mineraler.
En af deltagerne på dette kursus, en sygeplejerske og naturterapeut, ville have Anita til at prøve et specielt næringstilskud og en diæt som hun selv havde haft god erfaring med.

-Jeg var skeptisk og havde ikke "tro" på det, siger Anita smilende.
Hun besluttet sig alligevel for at prøve.
I to måneder tog hun disse næringstilskud og derefter startet hun på diæten, som hun skulle følge i 28 dage. Den var baseret på ren og sund mad, masse grøntsager og mange proteiner som kyllingefilet, kød og fisk. Og så skulle hun undgå salt og sukker.

28 DAGE FORANDRET ALT!
Effekten kom allerede den første uge og i løbet af 28 dage havde hun tabt 6 kg. og var fuld af energi.
- Min mand fik et chok, da han kom hjem fra arbejde og så at jeg støvsuget, siger hun og griner.
Og med energien kom også lysten til at bevæge sig.
Hun, der tidligere ikke orket andet end at ligge på sofaen, begyndte at gå en times lang tur hver morgen og udover dette stoppet hun med den antidepressive medicin samt medicin mod høj kolesterol og blodtryk.
Hun tager numere kun biologisk medicin ved behov. - De daglige gåture betyder enormt meget for mig. Det er så dejligt at mærke at kroppen igen fungerer optimalt, siger hun.

Atita har altid elsket at arbejde, men på grund af hendes sygdomsproblemer var hun nødt til at skifte job flere gange. De sidste årene har hun bland andet studeret karrierevejledning og coaching.
Nu har hun startet sin egen praksis, hvor hun tilbyder vejledning indenfor bland andet kost og livsstilsændringer.
- Jeg er heldig, der nu har mulighed for at hjælpe andre med at få hurtige resultater og til at få mennesker til at få det lige så godt, som jeg har fået det, siger Anita.


Anita Agnemyr bruger i dag rigtigt meget tid på at rejse rundt og fortælle om "sin historie" for at hjælpe andre at få et sundere og bedre liv.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvis du vil vide mere om denne kur, er du meget velkommen til at kontakte os for info via vores facebooside: 28 dages kuren

Med venlig hilsen
Peter Gudmundsson
Mail: min.mail@aol.com
Tlf. 26 85 87 32

Ingen kommentarer:

Send en kommentar